I en tid när film byts mot torrent, skivor mot spotify och sportfisketidningar är tvungna att skriva brett för att tilltala en så bred massa som möjligt har vi valt att gå en annan väg. Vi tänker fylla hålrummet som finns i sportfiskebokhyllan och vi tänker göra det med jävligt bra böcker som sätter en helt ny standard.

Storgäddor och monstermalar är vår första bok som bokförlag.

Privatpersoner är välkomna att köpa boken i vår webshop. Har ni en butik kan ni skicka ett mejl till emil@catchandreleaseproductions.com så återkommer vi.

”Storgäddor och monstermalar” är en berättelse där författaren John B Eriksson tar oss med på allt från brutalfiske efter enorma småländska malar till smygmete i intima bakvatten efter färna. Från Store Damm berättar han om Sveriges största karpar, från våra stora insjöar beskriver han popperfiske efter stridbara aspar. Han tar oss också med på pillmete efter skygga rudor, fiske efter gräskarp med bladvass på kroken, slingrande ålar, enorma gäddor och riktiga storabborrar.

Den inbundna boken är rikt illustrerad med färgbilder och fantastiska teckningar. ”Storgäddor och monstermalar” har all möjlighet att bli en modern sportfiskeklassiker.

Inbunden, 150 sidor

Förlag: Catch and Release Productions

Pris: 289kr

 

 

 

Klicka för större bild.

Copyright Catch and Release Productions 2010.